Cara Mendapatkan Ample ABU 2 Versi Penuh Untuk x64

Ample ABU 2 versi penuh

Ample Sound ABU II versi 2.4.6205 Full Version Link:

Siapa tidak kenal dengan audio plugin Ample Sound? bagi mereka yang mahir dalam muzik studio, memang tidak asing lagi perkataan yang disebut sebagai Ample Sound. Sebuah audio plugin gitar yang mempunyai kualiti dan bunyi sangat real, mudah dan semestinya sangat hebat diantara kesemua plugin-plugin gitar yang ada, kecuali live gitar la.

Untuk itu, disini. Admin mahu kongsikan link ample sound ABU 2 full version 2.4.6205 secara percuma khas kepada mereka-mereka yang sedang mencarinya secara versi penuh untuk pengguna windows 32bit 64bit (x84 x64) sahaja. Untuk Mac / linux pula, masih belum ada link percuma setakat ini yang telah disediakan oleh pembeli yang murah hati. Berbalik kepada yang tadi, ini dia link untuk ample sound ABU 2 versi penuh untuk windows. Klik butang vist link untuk melihat halaman yang admin maksudkan disini "Ample Sound ABU 2 Versi penuh untuk windows Free to download" dan dapatkan dihalama tersebut. Sekian dan salam maju jaya.

Jangan ketinggalan, dapatkan juga audio plugin ample sound yang terkait ini:
Audio Plugin Diskripsi Link
Ample Sound AGM Ample AGM versi 2.4 untuk windows Full Version Vist Link
Ample Sound AGT Ample AGT versi 2.4 untuk windows Full Version Vist Link
Ample Sound AEU Ample AEU versi 2.4 untuk windows Full Version via Google Drive Vist Link
Ample Sound ABP Ample BASS ABP versi 2.3 untuk windows Full Version Vist Link

Jika anda mempunyai sebarang pencerahan, penambahan, persoalan, pertolongan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tanggal kan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih.

Tutorial Cara Pasang Yandex Webmaster Ke Blogger

Tutorial bagaimana cara kita pasang kode Yandex Webmaster untuk Blogger dengan langkah mudah. Lihat rujukan secara bertulis dan bergambar dibawah sini untuk tutorialnya.

Kenapa perlu Yandex Webmaster?

Seperti yang kita sedia maklum, tidak semua orang menggunakan mesin pencarian google sahaja, malahan ada juga di antara mereka yang menggunakan yandex Webmaster. Contohnya mesin pencarian Yahoo dan bing. Secara kongsepnya, dengan adanya Yandex webmaster ini, halaman web kita akan dapat disokong untuk penerbitan halaman ke mesin-mesin pencarian yang lain selain google search. Turut serta juga dapat meningkat kan SEO dan juga trafik dari sumber yang berkaitan selain media sosial dan juga google pencarian.

Untuk cara pasang Kode Yandex Webmaster di Blogger. Sila lihat rujukan dibawah sini:

Pertama, login akaun Yandex webmaster anda, bagi yang belum memiliki akaun Yandex Webmaster. Boleh daftar disini https://webmaster.yandex.com.

Pasang Yandex Webmaster

Selepas itu, klik butang (+) pada bahagian atas dan klik Add Site.

Pasang Yandex Webmaster

Seterusnya, Masukkan alamat penuh url laman web anda. Contohnya https://www.daftarturiol.com .

Pasang Yandex Webmaster

Untuk langkah Verification, sila salin kode yang tertera dan tambahkan simbol (/) pada penghujung code. Contohnya seperti ini:

Sebelum:

 <meta name="yandex-verification" content="kode-yandex-kita"> 


Selepas:

 <meta name="yandex-verification" content="kode-yandex-kita"/> 


Seterusnya, salin kode tersebut yang telah diubah tadi dan letak kan dibawah sebelum kode <head> atau di atas kode </head>. Tidak tahu cara pasang kode </head> ? sila lihat halaman ini untuk Cara pasang Kod Head Blogger.

Pasang Yandex Webmaster

Rasanya, setakat disini sahaja yang boleh admin kongsikan kepada anda. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pencerahan dan sebagainya. Mohon tanggal kan ulasan anda pada ruangan yang telah disediakan dibawah sini. Sekian dan terima kasih.

Muat Turun Film POLIS EVO 2 Percuma?

daftar turiol

Hai, Hari ini, cuma nak share mengenai film best (2018) iaitu POLIS EVO 2 yang mana menjadi film terhangat pada musim akhir bulan 2018 lalu. Mungkin anda disana belum pernah atau masih belum berpeluang melihat tayangan melayu Polis evo 2 ini. Untuk itu, Admin nak kongsikan kepada anda mengenai halaman yang mustahil (semua orang boleh mendapatkannya secara percuma).

Halaman ini admin jumpa beberapa bulan yang lalu cuma baru hari ini ingat nak share sebab kasihan kepada mereka yang masih belum berpeluang melihat tayangan ini 😀. Anda boleh mendapatkan film ini dengan kualiti 1080 px atau boleh tonton secara online. Namun kena tebus beberapa iklan yang terpasang dari laman web tersebut lah. Cek disini:

Cara Nak tebus iklan tersebut sebelum mendapatkan file movie polis evo 2 itu mudah sahaja. Admin sudah sediakan tutorial dibawah sini:

Cara Download Movie Polis Evo 2:
Pertama, klik butang download pada laman web tersebut.
polis evo 2

Seterusnya, klik Vist Link Button.
polis evo 2

halaman seterusnya akan muncul, tunggu sehingga 5 saat dan button akan bertukar kepada Get Link. Klik butang tersebut dan anda akan mendapat file yang anda inginkan.
polis evo 2

Opps, apabila anda klik butang Get Link. Iklan akan membuka halaman baru sebanyak 3 kali. Apa yang anda buat adalah, teruskan je klik butang Get Link sehingga Url sebenar terbuka. Buat cara seperti dalam gambar rajah di atas agar iklan tidak membuka halaman baru. Sekian dan terima kasih.

Ashampoo Burning Studio Versi Penuh 20 Percuma

Turiol

Ashampoo Burning Studio Versi Penuh 20 Percuma Didapatkan:

Ashampoo Burning Studio adalah software untuk windows yang mana fungsinya untuk burn files ke CD, DVD, RAY dan file-file untuk diconvert ke CD ataupun mount ke drive untuk aktiviti pemasangan. Namun, untuk versi Ashampoo Burning Studio 20 ini, kita boleh gabungkan audio-audio menjadi satu susunan musik. Ia sama seperti software Magix, namun ada perbezaan serta kelebihannya tersendiri.

Untuk lebih detail lagi, anda boleh menilainya sendiri dengan cara muat turun (download) Ashampoo Burning Studio versi 20 ini secara percuma di sini melalui link download yang telah admin sediakan dibawah sini. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, penambahan, off topic dan lain-lain tentang Ashampoo Burning Studio 20 ini. Sila tanggal kan ulasan anda pada ruangan komen yang telah admin sediakan dibawah sini atau boleh hubungi admin terus melalui halaman Contact Us. Sekian dan terima kasih

Tags: free download Ashampoo Burning Studio 20, download Ashampoo Burning Studio new version 2019 20, Ashampoo Burning Studio 20 full version, Ashampoo Burning Studio 20 crack, how to download new Ashampoo Burning Studio 20 version 2019, tutorial how to crack download Ashampoo Burning Studio

Apa Iklan Bitcoin Membayar Paling Mahal

Daftar Turiol

Sebagai pengetahuan anda, kita juga boleh tukarkan mata wang Bitcoin ini kepada wang ringgit Malaysia dengan cara beberapa langkah lah. Pembayaran tak lah seberapa mahal tetapi bolehlah sebagai altinatif untuk Google AdSense dan juga iklan-iklan yang lain sebab Bitcoin ini menggunakan pengiklanan seperti Google AdSense iaitu iklan berbentuk Banner yang mana tidak menganggu pengunjung untuk melewati laman web kita.

Cuba anda bandingkan iklan yang menawarkan jenis iklan pop up (membuka halaman baru), jika anda perasan dalam statik blog anda. Ia mempunyai 4000 Views tetapi dalam iklan Impression banyak 120 sahaja views. Kenapa macam tu ya? sebab kebanyakan yang melewati laman web anda, mereka akan tutup (close tab) apabila halaman baru (ads) di blog anda akan muncul. Pengiklanan ini kebiasanya anda akan rasa apabila menggunakan iklan seperti Popcash, PropellerAds, Pop Under dan banyak lagi.

Oleh itu, jika di bandingkan dengan iklan Bitcoin, memang seberapa banyak views stastik blog anda sekali pun, tetap akan sama juga jumlah impression dari iklan bitcoin ini sama seperti Google AdSense. Namun jika anda lihat di internet, terdapat begitu banyak sekali jenis laman web yang menawarkan pengiklanan Bitcoin. Semuanya mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri, namun secara dasarnya yang membezakan kesemua iklan ini adalah jumlah harga untuk 1 impression ataupun klik.

Jadi di sini, eloklah saya kongsikan kepada anda mengenai Apa Pengiklanan Bitcoin Yang Membayar Paling Mahal setakat ini 2019 agar dapat membantu anda untuk membuat pilihan iklan Bitcoin sesuai dengan selera blog anda. Lihat rujukan dibawah ini untuk lebih lanjut:

Bitcoadz:
1000 impression: 0.0005 - 0.002 (berdasarkan Daripada Trafik Luar Negara)
Pembayaran: Melalui wallet address bitcoin
Syarat Mendaftar: Memiliki Website sekurang-kurangnya 300 000 Alex Rank


Mellowads:
1000 impression: 0.0005 - 0.002 (berdasarkan Daripada Trafik Luar Negara)
Pembayaran: Melalui wallet address bitcoin
Syarat Mendaftar: Memiliki Website sekurang-kurangnya 300 000 Alex Rank & Mempunyai 10 000 views atau lebih dalam masa sebulan.

A-ads:
1000 impression: 0.00002 - 0.001 (berdasarkan Daripada Trafik Luar Negara)
Pembayaran: Melalui wallet address bitcoin
Syarat Mendaftar: Asalkan ada blog

Saya sudah cuba ketiga-tiga pengiklanan Bitcoin ini tetapi berdasarkan pengalaman saya, A-ads lebih mudah dan lebih tinggi pendapatan daripada pengiklanan Bitcoin yang lain kerana kita daftar hari ini, hari ini juga pengiklanan a-ads ini boleh bekerja dengan baik. Bukan seperti pengiklanan lain yang mana mengambil masa dalam 1-5 hari untuk meng-stabil kan earning iklan yang terpasang. Tetapi itu lah, kelemahan iklan a-ads ini cepat habis kuota kerana terlalu ramai yang menggunakan nya sama kurang yang membuat pengiklanan dari A-ads.

Jika anda mempunyai sebarang penambahan, silakan ber-komentar dibawah sini.

Cara Install GarageBand Untuk Windows

Garage Band

Admin kira bagi mereka yang telah melewati halaman ini, pasti tidak asing lagi mengenai GarageBand iaitu sebuah musik maker yang memang terbaik untuk jenis band set. Ramai di antara mereka diluar sana yang sedang giat untuk berusaha mencipta emulator untuk Mac OS agar software-software dari Mac bekerja di windows. Namun semua itu hanyalah angan-angan sahaja, tiada mereka yang berjaya mengetahui rahsia aplikasi dari Apple.inc kecuali mereka yang memang tahu dan bekerja sebagai seorang ahli syarikat apple.

Bagaimana Cara Install Garage Band di Windows?
Jawapan admin di sini ialah tiada cara untuk install software dari Mac (garageband) ke windows setakat ini. Untuk jawapan yang paling mudah adalah, belilah laptop atau pc jenis sistem operasi MAC agar lebih mudah untuk mendapatkan software garageband ini secara percuma lagi.

Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tanggal kan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih. https://daftarturiol.com

Vienna Lite 2 Terbaru Update 2018 Premium Version


Hai, assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang admin kasihi sekalian. Hari ini just nak sharing kepada anda mengenai tema blogger asal daripada penerbit Indonesia IdnTheme yang mungkin anda sendiri pun terikut sama menyukainya. Tema tersebut dinamakan sebagai Vienna Lite 2 update 2018 by Arlina Design. 


Ramai yang belum tahu tentang kehadiran tema Vienna Lite 2 lama update terbaru ini. Jadi eloklah admin kongsikan kepada anda mengenai berita gembira ini. Kepada mereka yang mungkin sedang tercari-cari tema blogger Vienna Lite 2 versi premium secara percuma alias gratis untuk didapatkan. Anda boleh semak url ini di www.mobfulls.site atau boleh klik terus button dibawah ini yang telah admin sediakan secara direct to the page.

Senarai Kan Diri Anda Disini Sabahan Blogger

Blogger


Hai, salam sejahtera buat semua sahabat-sahabat Sabahan Blogger ku sekalian, hari ini saya ingin membuat sebuah artikel mengenai senarai orang-orang sabahan yang memiliki blog untuk bergabung dalam satu senarai yang besar di sini kerana saya masih belum melihat di mana bakat-bakat terpendam orang-orang sabahan dalam bidang laman web ini. Itulah sebabnya kenapa saya buat artikel ini kerana sebagai tempat untuk kita berkenal-kenalan bha.

Baca Juga: Senarai Kan Diri Anda Di sini Sabahan Youtuber

Salam kenal dari Tambunan, saya Ahmad Salman atau nama glamerr A.Godion admin daripada laman web ini Daftar Turiol kini sedang giat dalam bidang dunia internet. Saya belajar Blogger ini dari tahun 2013 lagi dan kini boleh lah sekadar basic. Tingu pogi keadaan blog saya sekarang nga macam mana, buuuruk kan hahaha, mungkin sahabat saya di sana lebih champion lagi pasal koding? boleh lah ajar kan kami nanti kan 😜. Jadi, apa tunggu lagi, jom kasi senarai nama dan alamat blog kamu di ruangan komen bawah sini. Nanti saya akan kemas kini secepat yang mungkin! Jangan malu jangan segan kerana kita-kita saja bha ini.

Nama Pentadbir Alamat Blog Daerah
Ahmad Salman Sohili DaftarTuriol.com
Mobfulls.blogspot.com
gdonvideo.info
Tambunan
Adevin Etuza http://madey09.blogspot.com -
Eca Dwinky Asha http://www.sabahanblogger.com -
Arieon http://www.arieon.my -
KAY KASTUM www.orangsabah.com -
Yatie Owner www.yatieowner.com Kota Kinabalu
Division 1 Division 2 Division 3
Division 1 Division 2 Division 3
Division 1 Division 2 Division 3
Division 1 Division 2 Division 3

Kalau kamu ada persoalan ka, pertanyaan, penambahan, minta senarai dan hal-hal lain. Jangan malu, kasi sumbat saja komen kamu di ruangan komen yang sudah saya sediakan dibawah sini. Dengan adanya senarai besar ini, bolehlah kita mencari, membantu dan support di antara satu sama lain nanti. Sebagai penghargaan anda kepada saya, jangan lupa klik iklan dibawah sini kerana 1 klik iklan sangat bermakna bagi saya. Sekian dan ponsikou oinsanan ngawi!

Download Free Vintage Rhodes XL KONTAKT Plugin


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang admin kasihi sekalian. Hari ini, just nak sharing tentang Plugin hebat untuk pembuatan music secara digital iaitu Vintage Rhodes XL untuk software plugin KONTAKT. Jika anda tidak kenal apa itu Kontakt, sila lihat halaman forum ini https://www.native-instruments.com/forum/threads/what-do-you-use-kontakt-for.88915/.

Dalam pelbagai jenis effect plugin, inilah software yang sangat terbaik bagi admin untuk pembuatan muzik seperti blues, soul, RnB, Pop dan muzik-muzik moden kerana memang hebat lah 😂😂. Jika anda gunakan drum dan hubung kan effect ini, bunyi punch kick drum tidak terlalu klasik tetapi sebaliknya akan menjadi kick yang halus, dengar kan video dibawah ini untuk anda menilai sendiri.

Jika anda berminat, anda boleh mendapatkan plugin ini secara percuma di laman web rakan kongsi daftarturiol.com ini iaitu mobfulls.site. Sila klik butang ini untuk direct to the point melihat halaman Vintage Rhodes XL yang telah disediakan oleh mobfulls.site.

Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu untuk tanggal kan ulasan anda pada ruangan komen yang telah admin sediakan dibawah sini. Sekian

Cara Download Link Di Mobfulls Site

Site

Mobfulls.site adalah rakan sahabat blogger kami yang mana saling berhubung antara satu sama lain dengan laman web daftarturiol ini. Laman web mobfulls direka seawal tahun 2016 lagi yang mana berisi kan aplikasi Android dan IOS dulu. Namun untuk sekarang ini, laman web ini lebih memfokuskan kepada semua jenis file untuk di muat turun secara percuma tidak kira movie, permainan video, plugin, software dan sebagainya dalam keadaan (premium) iaitu full version. Kepada anda yang mungkin tercari-cari mengenai info ini "bagaimana cara download link dilaman web mobfulls?", tak perlu risau kerana disini admin sudahpun sediakan tutorial di sini mengenai cara download link di laman web mobfulls.site ✌😊.

Pertama, klik butang Download.

Klik butang Vist Link

Seterusnya, tunggu sehingga 5 saat dan klik butang Get Link. Iklan akan keluar dalam 3-5 kali jika anda klik butang tersebut. Bagi mengatasi masalah ini, sila right click butang tersebut dan open link in new tab atau teruskan klik butang ini sebanyak lebih 3 kali sehingga url sebenar akan terbuka.

Selepas itu, anda akan dibawa masuk halaman baru untuk langkah terakhir. Di sini, sila klik butang vist link.

Sahkan reCAPTHA dan klik butang Vist Link.

Tunggu sehingga 5 saat dan klik butang Get Link.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, penambahan dan sebagainya. Sila tanggal kan ulasan anda pada ruangan komen yang telah Admin sediakan dibawah sini. Sekian

Cara Pasang Kod head Blogger


Bagaimana Cara Paste, Pasang, letak, alihkan kode sebelum Code </head>. Mudah sahaja, ramai yang menggunkaan perkataan ini khususnya di negara jiran Malaysia "meletakkan code diatas sebelum kod </head>". Untuk itu, bagi mereka yang beru belajar dengan Blogger ini, memang sangat susah sama seperti Admin dulu. Oleh itu, ikuti langkah mudah dibawah ini untuk cara pasang kode sebelum </head>.

Pergi ke Blogger.com ➞ Login akaun anda.


Pergi ke Theme ➞ Edit HTML ➞ klik [CTRL+F]  cari code ini </head>. Paste code anda diatas sebelum code head, maka hasilnya nanti akan menjadi seperti dalam gambar dibawah ini.


Mudah kan? haaa, begitulah cara paste atas code sebelum head. Jika anda mempunyi sebarang penambahan dan sebagainya. Jangan malu tanggalkan ulasan anda pada ruangan dibawah sini. Sekian

Cara Pasang Atas Code sebelum Head


Bagaimana Cara Paste, Pasang, letak, alihkan kode sebelum Code </head>. Mudah sahaja, ramai yang menggunkaan perkataan ini khususnya di negara jiran Malaysia "meletakkan code diatas sebelum kod </head>". Untuk itu, bagi mereka yang beru belajar dengan Blogger ini, memang sangat susah sama seperti Admin dulu. Oleh itu, ikuti langkah mudah dibawah ini untuk cara pasang kode sebelum </head>.

Pergi ke Blogger.com ➞ Login akaun anda.


Pergi ke Theme ➞ Edit HTML ➞ klik [CTRL+F]  cari code ini </head>. Paste code anda diatas sebelum code head, maka hasilnya nanti akan menjadi seperti dalam gambar dibawah ini.


Mudah kan? haaa, begitulah cara paste atas code sebelum head. Jika anda mempunyi sebarang penambahan dan sebagainya. Jangan malu tanggalkan ulasan anda pada ruangan dibawah sini. Sekian

Free Download Film Widows 2018 Full Movie

widows

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang admin kasihi sekalian. Hari ini, just nak sharing tentang movie terbaru keluaran akhir tahun 2018 yang mana tak sempat tengok pada tahun lalu (2018) atas sebab masih dalam pawagam. Dan kini, ramai penerbit blog yang telah berjaya upload movie widows ini ke internet secara percuma. Jadi, apa masalahnya kalau nak tengok kan? haaaa. Admin dha tengok, anda bila lagi?

Sila semak link ini untuk menonton movie Widows 2018 secara online. Atau anda juga boleh download movie Widows tersebut dalam keadaan file Full Hd di sana nanti. Selamat menonton!

Sinopsis Film Widows 2018
Harry Rawlings (Liam Neeson), seorang pencuri yang terkenal, dibunuh bersama-sama dengan rakan-rakannya Carlos (Manuel Garcia-Rulfo), Florek (Jon Bernthal) dan Jimmy (Coburn Goss) semasa satu rompakan botched. Balunya, Veronica (Viola Davis), terancam oleh jenayah bos keanggotaan Jamal (Brian Tyree Henry), daripadanya Harry dan rakan-rakannya dirompak $2 juta. Jamal memerlukan wang untuk membiayai beliau kempen pilihanraya alderman Presint sebelah selatan, di mana dia berjalan terhadap Jack Mulligan (Colin Farrell), seterusnya dalam talian Mulligan politik dalam keluarga yang mempunyai sejarah menguasai alderman di letakkan.

Veronica mendapati buku Harry's, yang mengandungi satu pelan terperinci untuk rompakan yang bernilai $5 juta. Beliau memutuskan untuk menjalankan rancangan untuk membayar balik hutang beliau kepada Jamal dan rekrut dua yang lain Janda, Alice (Elizabeth Debicki) dan Linda (Michelle Rodriguez), untuk membantu beliau. Balu keempat, Amanda (Carrie Coon), tidak menunjukkan di Mesyuarat awal; Apabila Veronica Lawatan Amanda dan belajar dia mempunyai seorang anak yang baru lahir, dia memilih untuk tidak menyebut rancangan rompakan kepada beliau. Alice membeli kereta percutian dan senjata, manakala Linda ditugaskan mentafsir satu pelan tindakan dalam pelan Harry's. Alice menggunakan David (Lukas Haas), Eksekutif hartanah yang dengan siapa dia berada dalam hubungan yang transaksional, untuk mengenal pasti pelan tindakan sebagai selamat di rumah Jack Mulligan.

Apabila pemandu setia di Veronica Bash (Garret Dillahunt) dibunuh oleh orang-orang di keanggotaan, Linda rekrut Belle (Cynthia Erivo), pengasuh anak-anaknya, supaya mereka dan pemandu. Veronica Lawatan Mulligan di rumah untuk meminta Jack bagi perlindungan daripada keanggotaan (permintaan beliau rebuffs) dan kes premis yang terlebih dahulu mengenai rompakan, manakala Belle mengimbas Keselamatan luar. Veronica memperoleh kod ke atas peti besi oleh blackmailing CEO Syarikat Keselamatan Mulligans' (Matt Walsh), menggunakan gambar-gambar menuduh yang ditinggalkan di Harry's notebook.

Kumpulan bermula rompakan tetapi diganggu oleh Tom Mulligan (Robert Duvall), bapa kepada Jack dan alderman ahli DUN yang pucuk dan luka Alice; Linda kembali kebakaran dan membunuhnya. Mereka melarikan diri dengan Wang, tetapi ditangkap oleh saudara Jamal di Jatemme (Daniel Kaluuya), yang mencuri daripada mereka. Kumpulan chases Jatemme turun, menjalankan van di tepi jalan dan seterusnya membunuh dia, dan mendapatkan kembali wang. Kumpulan kemudian ceraikan dan juga cara mereka berasingan, dengan Veronica kembali ke hideout dalam. Harry, yang mempunyai kejayaan baginda mangkat dan menubuhkan rakan-rakannya selepas diupah oleh Jack, tiba pada hideout untuk mengambil wang dari Veronica supaya dia boleh membina hidup baru dengan Amanda, kanak-kanak yang baru lahir itu miliknya. Veronica membunuh Harry selepas dia menyerang beliau.

Jack menang pilihanraya pada gelombang simpati awam berikutan pembunuhan bapanya. Linda reacquires kedai dia hilang selepas kematian suaminya, Alice set up perniagaan beliau sendiri, dan Belle bergerak dari sini. Dengan keanggotaan tidak lagi merupakan ancaman, Veronica menderma sebahagian besar saham beliau untuk tidak bias memberkati projek Perpustakaan dalam dia dan ingatan anak si Harry. Veronica dan Alice menghadapi satu sama lain di kantin. Mereka pada mulanya tidak mengendahkan antara satu sama lain, tetapi Veronica pendekatan Alice di luar, tersenyum.