Rabu, 25 April 2018

1Gc Membuat Perubahan Besar Kepada Smalbiz

1Gc Membuat Perubahan Besar Kepada Smalbiz


1Gc one global club adalah merupakan media sosial tempatan untuk berkomunikasi atas talian pada masa kini. Ia sama seperti media sosial yang lain seiring dengan media sosial sekarang ini.
Namun, berita mengejutnya ialah 1gc ini telah pun menukarkan kepada SmalBiz dengan alasan pemindahan data kepada pengarah baru.

Dari segi sistem pengurusan smalbiz ini, ia sama sahaja seperti 1gc cuma lebih cekap, pantas dan ringan berbanding dengan yang sebelumnya seterusnya beberapa perubahan reka letak yang baik la.
Baca juga:
1Gc tidak mambayar - Info menarik
##LINK##
Dari segi penilaian pengguna, ramai yang mengatakan bahawa Pe ( pendapatan setiap masa ) adalah semakin kurang berbanding dengan sebelumnya. Dulu boleh memcecah Rm50.00 perhari tetapi sekarang yang paling tinggi setakat ini ialah Rm18.00 sahaja. Seterunsnya pengurusan penghantaran juga semakin lambat.

Yang selebihnya adalah sama seperti sistem yang lama cuma nama besar serta reka letak sahaja yang mempunyi perubahan besar. Semak laman sesawang tersebut melalui pautan ini:
Rasanya, setakat disini sahaja yang boleh saya kongsikan kepada anda. Semoga dapat membantu anda diluar sana dan kekal aktif bersama dengan one Global Club.
Terima Kasih