Rabu, 25 April 2018

Bagaimana Cara Mendaftar 1GC Buat Akaun 1Global Club

Bagaimana Cara Mendaftar 1GC Buat Akaun 1Global ClubSebagai pengenalan, 1GC merupakan sebuah platform sosial media yang memberi pulangan keuntungan kepada ahli sebanyak 70%. 1GC mempunyai 3 aspek penting iaitu sosial media, market place dan rewarding system. Jadi bagi sesiapa yang menjadi ahli 1GC tidak perlu mencari downline atau menjual apa-apa produk. Ahli cuma perlu aktif dan setia bersama 1GC sahaja.

Syarat pendaftaran 1Gc:
  • Terbuka kepada sesiapa sahaja.
  • Free member haruslah berumur 13 tahun keatas.
  • Club member haruslah berumur 18 tahun keatas, hanya dengan RM106 sahaja.

Cara main ialah boleh diketogerikan seperti facebook tetapi:
  • Like jadi duit.
  • Share jadi duit.
  • Comment jadi duit.
  • Add friends pun jadi duit.
Pilihan hanya ditangan anda. Apa yang anda perlukan ialah kekal aktif sahaja bersama dengan 1Gc one global club. Cara daftar 1Gc one global club ini boleh rujuk tutorial dibawah ini, selamat mencuba:

Pertama, pergi ke laman web rasmi 1gc ( one global club ) disini:
www.1globalclub.com.Selepas itu, klik Sign up for Account > isikan nama penuh dan nama samaran anda > masukkan email yang aktif > buat Username > buat kata laluan > Asal mana > jantina > tarikh lahir anda. Sebelum anda klik Sign up, sila pastikan maklumat yang diminta adalah betul sesuai dengan maklumat peribadi anda.

Seterusnya, anda akan diber 2 pilihan sama ada menggunakkan plan percuma ataupun plan berdaftar. Untuk akaun yang layak mendapatkan keuntungan daripada perkhidmatan ini adalah plan One time sahaja. Jika anda mahu, anda perlu membayar sebanyak Rm106 / 27$. Cara pembayaran ini kita boleh buat secara bank in melalui nombor akaun yang telah ditetapkan.


Rasanya sampai disini sahaja perkongsian yang boleh saya kongsikan tentang Cara Untuk Mendaftar 1GC ini. Jika anda mempunyi sebarang persoalan ka, jawapan atau anything. Boleh ajukan pesanan anda di raungan komen dibawah siniπŸ‘‡.

Sekian dan terima kasih.πŸ™‚ JANGAN LUPA UUNTUK SUBSCRIBE 4 #support