Khamis, 17 Mei 2018

Menjana Pendapatan Di Daily Uploads Tanpa Modal

Menjana Pendapatan Di Daily Uploads Tanpa Modal

Hai, selamat melawati di Daftar Turiol, hari ini admin ingin kongsikan info menarik la kepada anda mengenai bisnes online ini. Ini bukanya skim cepat kaya ya tetapi merupakan salah satu sumber pulangan kepada anda mengenai hasil kerja keras anda yang menyediakan perkhidmatan penyediaan file kepada yang memerlukan.Apa itu Daily Uploads?

Daily uploads adalah merupakan sumber perkhidmatan untuk penyimpanan file kepada pengguna yang berdaftar. Pada masa itu juga, perkhidmatan ini membayar kepada pengguna bergantung kepada jumlah traffic yang klik pautan file anda. Mungkin anda tertanya-tanya, kenapa Daily Uploads menyediakan perkhidmatan Ini?

Secara ringkasnya, mereka juga menyediakan iklan. Tanpa refferal ini (kita sebagai yang menggunakan perkhidmatan), pengiklanan mereka tidak akan dapat di kongsikan secara menyeluruh. Selain itu juga, keuntungan mereka akan sangat sedikit la. Dengan adanya kita ini sebagai pengguna, pengiklanan akan dapat disiarkan secara menyeluruh la.

Macam mana iklan ini membayar?

Mungkin anda tertanya-tanya, kenapa iklan yang hanya sebuah gambar dan link ini membayar. Ok macam ne, admin akan kaitkan dengan daily uploads ini. Apabila kita sudah berdaftar dan upload file ke daily uploads. Kita akan mendapat pautan/link yang menandakan bahawa link itu adalah alamat untuk file yang kita upload tadi. Jadi jika kita ingin dapatkan file yang kita upload tadi, kita hanya masuk sahaja berdasarkan link yang diberi.Pendapatan dari daily uploads ini adalah secara perkongsian, 30% untuk daily uploads dan 70% untuk kita. Ini bergantung kepada berapa jumlah yang klik dan download file kita la. Dalam pensyaratan, kita dilarang mengklik link sendiri. Apabila dikesan, maka akaun anda akan disingkirkan la. Oleh itu, cara untuk dapatkan jumlah klik yang banyak ini adalah dengan hanya mempromosi link ke laman sosial ataupun memasang pautan di website la.

Cara Menggunakkan Daily Uploads Ini?

Secara umumnya, cara menggunakan daily uploads ini haruslah yang berdaftar la. Pendaftaran ini boleh dibuat tanpa modal ataupun berbayar. Jika anda ingin mendapatkan perkhidmatan yang lebih lagi. Pilih plan yang berbayar la sesuai dengan pilihan anda.

Admin telahpun sediakan panduan untuk cara daftar dan menggunakan daily uploads di Daftar Turiol sini.


Rasanya, setakat disini sahaja yang boleh admin kongsikan kepada anda tentang bisnes online mengenai Menjana Pendapatan Di Daily Upload Tanpa Modal. Semoga perkongsian ini dapat membantu anda disana. Jika anda mempunyai sebarang persoalan ataupun sebagainya, boleh ajukan pesanan anda di ruangan yang telah disediakan ataupun boleh menghubungi admin secara terus di halaman.