Selasa, 29 Mei 2018

Cara Semak Baki Kuota Internet Untuk Digi Prepaid

Cara Semak Baki Kuota Internet Untuk Digi Prepaid

Daftar Turiol - Artikel mengulas mengenai "Bagaimana Cara Semak Baki Kuota Internet Untuk Digi Prepaid" dalam erti kata lain macam mana buat semakan baki kuota internet yang tinggal untuk digi Prepaid 2018 update terbaru, cara semak baki kredit credit digi Prepaid.


Adakah anda sedang tercari-cari bagaimana cara semak baki kuota internet untuk digi Prepaid? Lihat disini Daftar Turiol sebuah tapak yang menyediakan panduan untuk kategori semak, pendaftaran dan bisnes online.

Bagaimana Cara Semak Kuota Digi Prepaid?

Sebenarnya, cara semak baki kuota internet untuk digi prepaid adalah sangat lah mudah. Tapi mungkin ada di antara mereka yang diluar sana yang sedang tercari-cari cara semak baki kuota internet untuk digi prepaid ini. Lihat tutorial dibawah sini:

  1. Dail *128#
  2. Pilih Nombor 3: ( Internet )
  3. Pilih Nombor 3: ( Check Quota )
  4. Pilih Nombor 1: ( Current Internet Package )

Selepas itu, Maklumat penuh kuota prepaid internet anda akan terpapar sesudah anda ke langkah 4.
Sebenarnya, digi Prepaid ini adalah plan lama. Jadi jika anda sedang tercari-cari untuk cara upgrade kepada plan yang baru. Boleh lihat disini *128*1*4#

Baca juga cara semak baki kuota untuk digi plan baru:

Rasanya, setakat disini sahaja yang boleh admin kongsikan mengenai cara semak baki kuota internet untuk digi Prepaid ini. Semoga artikel ini dapat membantu anda disana. Sekian terima kasih dan selamat menyemak.