Isnin, 13 Ogos 2018

Mudahnya Membuat Akaun Olymp Trade Online Trading

Mudahnya Membuat Akaun Olymp Trade Online Trading

Hai, selamat menjejakkan layaran anda di daftar turiol, untuk artikel kita pada hari ini, admin nak kongsikan kepada anda mengenai bisnes akaun iaitu bagaimana cara daftar akaun Olymp Trade sebuah di antara tempat kita melabur wang dalam waktu yang singkat. Admin rasa ini adalah tempat online trading yang masih baru ya dan masih dalam keraguan lagi kerana masih belum dipermainkan oleh orang lagi secara rutin untuk menjalankan pelaburan mereka disini.


Jadi untuk itu, alangkah baiknya admin sediakan tutorial awal mengenai cara mendaftar akaun Olymp Trade ini disini terlebih dahulu untuk persediaan kelak. Jika memang Olymp Tradr ini terjamin untuk membuat pelaburan nanti, senang lah hati admin untuk kongsikan ilmu dan panduan ini.

bagi pendapat admin, rasanya ini sangat penting jugalah kerana sebagai rujukan dan mentor anda nanti sebelum membuat akaun dengan menggunakan maklumat yang betul ya. Jadi untuk itu, anda tidak perlu lagi bersusah-payah membuat review, semuanya ada disini.

Cara Daftar Akaun Olymp Trade:

Dalam artikal ini, anda jangan silap kerana admin daftar akaun Olymp trade ini menggunakan pc/laptop. Jadi jika anda tidak mempunyai pc/laptop, gunakan telefon pitar anda dengan memasuki google chrome dan pasang kan Desktop Site untuk mejadi seperti paparan di pc/laptop.

Langkah pertama, masuk terlebih dahulu laman sesawang rasmi Olymp Trade disini:


Selepas itu, pada halaman pertama Olymp Trade Online Trading ini. Klik butang pada sebelah kiri anda. Lihat seperti dalam gambar rajah dibawah ini.

Seterusnya, klik registration untuk mula membuat akaun baru bagi Akaun Olymp Trade Online Trading ini.


Dalam halaman registration, anda diminta mengisi butiran-butiran yang telah diminta seperti nama profil Akaun Olymp Trade anda, alamat email, nombor telefon jika perlu, kata laluan dan jenis mata wang yang akan anda gunakan untuk melabur nanti. Untuk kata laluan, hendaklah lebih dari 6 perkataan.


Selepas anda mendaftar, jangan lupa untuk semak email anda untuk pengesahan, begitu juga dengan nombor telefon jika anda sertakan nombor telefon untuk pendaftaran ini. Jika anda rasa ini terlalu rumit, langkah mudah adalah dengan hanya memilih sign in with facebook atau google plush!

Demikianlah cara buat akaun olymp trading ini. Jika anda mempunyai sebarang persoalan ataupun apa-apa komen, boleh taip komen-komen anda di ruangan yang telah disediakan dibawah sini.
Jangan lupa untuk langgan laman web ini dan share kepada rakan-rakan anda diluar sana. Semoga apa yang admin kongsikan disini adalah bermakna dan berguna untuk anda disana. Sekian dari daftar turiol dan jumpa lagi.