Rabu, 1 Ogos 2018

Daftar Sekarang Dengan 8coin atau 8share

Daftar Sekarang Dengan 8coin atau 8share

Platform bisnes online terkini baru 8share atau kini dipanggil sebagai 8coin musim 2018 ini yang mana merupakan sebuah aplikasi menjana pendapatan sampingan tanpa modal secara percuma untuk mendaftar. Kini terkenal di rantau asia terutama di negara Malaysia. Anda bila lagi mencuba aplikasi percuma ini untuk menjana pendapatan dengan 8coin, tunggu apa pagi jom daftar beramai-ramai secara percuma tanpa modal sekarang.


Assalamualaikum, salam satu dunia dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini, admin nak kongsikan atau memperkenal kan anda tentang info menarik mengenai bisnes online yang terkenal di asia iaitu 8coin atau lebih dikenali sebagai 8share sebelum ini. Mungkin anda tertanya-tanya apakah benda yang mengarut ini, hahahaha. Sebelum melangkah lebih jauh, baca dan fahami disini.

Apa itu 8coin?


Dari maklumat yang telah admin perolehi, 8coin adalah merupakan kelab ganjaran peribadi kepada sesiapa sahaja yang menggunakkanya untuk mendapatkan barangan percuma, pendapatan pendapatan tambahan seperti wang ringgit dan menjadi yang pertama kepada keluarga dan rakan-rakan mereka seperti voucher pemakanan, lawatan dan sebagainya.

Fungsi utama 8coin ini adalah untuk para pengguna mendapatkan ganjaran dengan cara berkongsi kandungan-kandungan mereka yang menarik di media sosial. Disamping itu, 8coin ini juga berfungsi sebagai platform untuk pemasaran. Dengan adanya para pengguna-pengguna 8coin ini, ia akan menjadi sebagai penyokong kandungan sosial bagi mempromosi kan jenama dan pemasaran kita di media sosial melalui 8coin ini.

Bagaimana 8coin Ini Berfungsi?


Sebagai seorang pengguna 8coin yang berdaftar. Kita akan diberi misi atau lebih dikenali sebagai mission untuk kita laksanakan dan kongsikan ke media sosial kita dengan cara mengikuti terma dan syarat misi. Sebagai contoh  misi produk KFC, dengan produk KFC yang ada kita akan bergambar dengan produk-produk KFC dan kongsikan ke media sosial dengan cara menambah hastage (#) dan pautan yang diberi.

Pembayaran akan dibuat berdasarkan jumlah dan maklum balas pengguna media sosial yang telah melihat dan memasuki serta memberi respon terhadap misi yang kita telah buat. Ganjaran lebih juga akan dibuat apabila penerbit yang membuat misi tersebut akan melihat misi yang telah kita buat. Kebanyakan mission mempunyai 1000 coin, jadi jika anda bernasip baik. 1000 coin ini adalah milik anda dan boleh sudah withdraw atau membeli voucher bernilai 100 coin.

Bagaimana Cara Daftar 8coin?


Cara mendaftar akaun 8coin ini mudah sahaja tetapi jika anda meminta mentor sebagai rujukan anda sebelum mendaftar dengan menggunakan maklumat yang betul. Sila masuk pautan dibawah sini dengan cara mengklik butang "masuk".


Rasanya setakat disini sahaja yang boleh admin kongsikan kepada anda mengenai tajuk artikel kita pada hari ini. Semoga apa yang disampaikan disini adalah membantu anda diluar sana dan jumpa lagi. Sekian terima kasih.