Rabu, 26 September 2018

Bolehkah Deposit Guna Cimb Debit Mastecard

Bolehkah Deposit Guna Cimb Debit Mastecard

Daftar Turiol macam mana bagaimana apa cara daftar pasang buat bikin set tidak boleh bolehkah bayar Deposit wang Guna menggunakan guna card akaun bank Cimb Debit Mastecard POS  debiting account  ke moneybook seperti skrill, neteller, binary options, olymp trade dan paypal.


Assalamualaikum, selamat pagi🌞 petang🌝 malam🌙 dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang admin kasihi sekalian. Artikel kita pada kali ini membincang kan mengenai akaun bank dalam tajuk "Bolehkah Deposit Guna Cimb Debit Mastecard?" dalam kategori Akaun Bank dan Info menarik di sini Daftar turiol.

Admin sengaja menerbitkan artikel ini kerana ia melibatkan perakaunan dan Ya! memang necha laman web ini ialah berkaitan dengan akaun pun. Jadi tak perlu dirisaukan mengenai lari tajuk💨 lah. Okey berbalik kepada topik artikel ini, admin sendiri pun tertanya-tanya tentang persoalan yang sama seperti dalam artikel ini sekarang.

Admin tahu😬 kenapa anda yang sekarang ini memerlukan rujukan ini kerana tanpa mastercard untuk online withdraw or deposit ini. Susah nak bermain dengan benda ne seperti saham kan? wkwkwkw tanpa mastercard ini kita tidak akan dapat berpeluang mendapatkan gold, doller atau sebagainya. Oleh itu, di sini admin akan kongsikan kepada anda mengenai bagaimana cara buat semua tu agar semuanya menjadi sembah "BOLEH". Janganlah risau kerana cimb mastercard ini boleh buat semua tu.

Bagaimana Cara Buat Cimb Mastercard Berfungsi?
Okey, Secara ringkasnya. Membuat card cimb kita betul-betul menjadi mastercard adalah dipanggil sebagai Pos Debiting account, kita mesti setup pengaturan ini agar boleh berurusan apa pun dengan cimb dengan card bank mastercard ini. Caranya ialah seperti dalam tutorial dibawah sini.

Pertama, untuk menjadikan card cimb kita betul-betul menjadi mastercard adalah kita mesti berurusan dengan Mesin ATM CIMB bank terlebih dahulu, bukan mesin atm BSN, Bank Rakyat, MAYBANK ataupun selain daripadanya. Mesti mesin dari ATM CIMB juga ya.

Selepas itu, masukkan card anda ke ATM ➨ buka dengan pin anda ➨ gunakan bahasa english ya. Admin tidak biasa dengan bahasa malay ne😂😂.

Seterusnya, pada paparan pertama di mesin ATM. Pergi ke OthersATM / Debit Card relatedDebit CardSet POS debiting account Key-in IC number. Di sini masukkan nombor kad pengenalan anda.

Begitulah cara kita nak setup POS debiting account kita menjadi card cimb bank betul-betul mastercard yang boleh berurusan dengan atas talian. Mudahkan? selepas ne anda bolehlah membeli atau mencairkan gold or doller untuk trading nanti. Hanya dengan mastercard sahaja👍👍.

Maaf atas ketiadaan gambar atas sebab lupa capture dulu semasa membuat Set POS debiting account kat mesin atm cimb bank

Rasanya, setakat di sini sahaja yang boleh admin kongsikan mengenai persoalan ini "Bolehkah Deposit Guna Cimb Debit Mastecard". Semoga apa yang di kongsikan dapat membantu anda di sana dan jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan, penghargaan ataupun sebagainya. Boleh tinggalkan pesanan anda di ruangan komen dibawah sini 👇. Jangan malu, jangan segan. Admin pun seorang newbie yang sedang mencari pengetahuan secara luas di dunia ini 😸.