Isnin, 3 September 2018

Dapat Reload Percuma Dengan Aplikasi Dent app

Dapat Reload Percuma Dengan Aplikasi Dent app

Bagaimana cara nak mendapatkan reload top up percuma? Terkini 2018 Ogos mengenai Dent's App sebuah aplikasi mendapatkan reload digi maxis celcom secara percuma di Malaysia hanya dengan menjemput dan kongsikan pautan Dent anda kepada rakan-rakan anda. Dapatkan sekarang di google play store secara percuma dan kongsikan kepada rakan-rakan anda untuk mendapatkan point berbentuk dent nanti.


Assalamualaikum, selamat pagi petang malam dan salam sejahtera saya ucapkan kepada pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Jika anda terbaca mengenai tajuk artikal disini sekarang, amat perlu anda ketahui kerana ini adalah peluang terbaik anda menjana pendapatan dengan aplikasi Dent ini.

Siapa Nak Bagi Reload Percuma?

Kalau bukan kerana aplikasi ini, mungkin admin tak patut pun kongsikan kepada anda. Ramai dah rakan-rakan diluar sana termasuk admin sendiri yang telahpun berjaya mendapatkan reload percuma dari aplikasi dent app ini. Walaupun tak sebanyak seperti gunung kinabalu, cukup Rm5 pun okey sudah. Siapa nak bagi reload percuma kan? Hehe


Terdapat banyak pilihan untuk cairkan dent anda kepada reload. Antaranya ialah lima ringgit, sepuluh, dua puluh dan banyak lagi. Segilintir diantara mereka yang berkemungkinan tidak berpeluang menikmati perkhidmatan ini atas sebab-sebab tertentu seperti berlaku curang, tidak mematuhi peraturan yang telah ditetapkan, scam dan lain-lain lagi.

Bagaimana Cara Dapat Dent?

Bercakap mengenai cara mendapatkan dent ini. Dent adalah dikenali sebagai point, kita boleh dapatkan point dent ini dengan dua cara. Antaranya ialah menjemput kawan-kawan bermain dengan aplikasi ini dengan menggunakkan pautan referral aplikasi dent's anda dan membeli dent secara credit card bank.


Untuk bahagian referral ini. Automatik anda akan mendapat 610 dent jika kawan anda menggunakkan pautan referral anda untuk memuat turun aplikasi ini dan buat akaun dent pertama secara lengkap. Hemmm, 750 dent dalam pengiraan adalah boleh dapat reload sebanyak RM5 dha Hahaha.


Sebelum terlupa, kenapa perlu disediakan cara kedua ini iaitu membeli dent secara bank credit card? Admin sendiri pun tidak tahu hahaha. Tapi dari kajian pengguna-pengguna dent ini, ia lebih murah berbending membeli reload di pasaran mahupun top up. Jika anda deposit Rm4.00 maka anda telahpun mendapat dent sebanyak 1100. Jadi 1100 dent point ini kita boleh cairkan sudah kepada reload Rm10.00 kan?

Bagaimana Cara Dapat Dent?

Cara mendaftar Dent app ini mudah sahaja tetapi jika anda meminta mentor sebagai rujukan anda sebelum mendafar dengan menggunakkan maklumat yang betul. Sila masuk pautan dibawah sini dengan cara mengklik butang "masuk".


Rasanya setakat disini sahaja yang boleh admin kongsikan kepada anda mengenai tajukal artikal kita pada hari ini. Semoga apa yang disampaikan disini adalah membantu anda diluar sana dan jumpa lagi. Sekian terima kasih.