Khamis, 13 Disember 2018

Tutorial Cara Daftar Akaun Adf.ly (2019)

Tutorial Cara Daftar Akaun Adf.ly (2019)

Adfly adalah merupakan laman web tertua setakat ini yang menyediakan tempat untuk meringkaskan url atau orang kata menumpang iklan sebelum masuk ke url yang dituju. Selain itu, ia juga membayar kepada pengguna yang berdaftar jika url tersebut mendapat visitor yang ramai. Banyak komen yang positif daripada pengguna adfly ini dalam mencari dan mendapatkan wang tambahan mereka secara atas talian.

adfly

Mungkin anda juga sekarang ini terlibat sama dalam mencuba dan merasai ganjaran daripada adfly ini, tidak salah mencuba lagi pun pendaftaran ini secara percuma tanpa modal. Ramai di antara mereka yang berjaya dalam bidang ini serta menjadi sebuah bidang yang tetap dalam mencari sumber pendapatan harian mereka termasuk admin sendiri.

Admin baru sahaja join Adfly ini pada awal bulan Oktober dan kini berjalan dengan lancar tanpa sebarang keraguan. Anda boleh lihat halaman testmoni disini Daftar Turiol yang telah admin sajikan kepada anda sebagai pembakar semangat serta panduan dan tempat rujukan untuk mencari pendapatan sampingan secara atas talian.

Bagaimana Cara Daftar Akaun Adf.ly:

Pertama, masuk ke laman web rasmi adfly ini dengan cara klik butang SIGN Up dibawah sini.
Selepas itu, halaman akan terpapar seperti dalam gambar rajah dibawah ini. Klik butang Join Now untuk memulakan proses pendaftaran akaun


Di sini, masukkan butiran-butiran yang diperlukan seperti nama anda, username, email yang masih aktif dan kata laluan anda. Untuk Account type, sila pilih Create Shorten. manakala Human check pula adalah sebagai pengesahan bahawa anda bukan robot, scammer ataupun non human. Cara ini anda taip berdasarkan tulisan yang telah diberikan. Lihat seperti dalam gambar rajah dibawah ini.


Sesudah anda klik butang Join. Pengesahan akan dihantar ke email anda, sila semak email anda dan salin (copy) kod yang telah diberikan. Selepas itu masuk url yang telah diberikan.


Paste kod tersebut pada ruangan yang telah disediakan dan klik Confirm Registration. Jika "You account has been successfully confirmed" maka akaun adfly anda telahpun berjaya dibuat. Sekarang boleh sudah menjana pendapatan dengan adfly ini.


Untuk cara menjana pendapatan dengan menggunakan adfly ini, anda boleh lihat tutorial lengkap di sini. ##url CARA GUNA ADFLY 2019. Rasanya setakat di sini sahaja yang boleh admin kongsikan kepada anda mengenai tajuk artikel kita pada kali ini, semoga apa yang di kongsikan dapat membantu anda di sana dan. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan mahupun lain-lain. Jangan malu jangan segan untuk tanggal kan pesanan anda pada ruang komen yang telah disediakan. Sekian terima kasih.