Sabtu, 5 Januari 2019

Cara Buat Link Auto Subscribe Youtube

Cara Buat Link Auto Subscribe Youtube

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang admin kasihi sekalian. Hari ini, saya akan kongsikan kepada anda mengenai bagaimana cara kita buat link Youtube auto Subscribe Page tidak kira untuk Blogger ka, wordpress, media sosial dan sebagainya. Sebenarnya tidaklah auto subscribe sangat tetapi halaman akan muncul hanya untuk button subscribe sahaja sama ada mereka yang melihatnya nanti akan tekan butang subscribe ataupun tidak.

subscribe

Dengan adanya strategik ini, kemungkinan besar dapat membantu untuk meningkat kan channel youtube kita ke arah yang lebih baik kerana memudahkan trafik untuk mencari channel youtube kita tanpa bersusah-payah untuk mencari di mesin pencarian google keyword. Lihat tutorial dibawah ini sini untuk cara membuat link Youtube auto Subscribe Page di sini Daftar Turiol dalam ketagori Internet.

Pertama, sila copy link dibawah ini dan tukarkan di bahagian UCOJvvdV5SPUCAsiqwE6 kepada User id youtube channel anda.
 https://www.youtube.com/channel/UCOJvvdV5SPUCAsiqwE6gueg?sub_confirmation=1 

Bagaimana cara mendapatkan User Id Youtube Channel kita?

Mudah sahaja, caranya ialah sila lawati youtube channel anda dan salin url seperti dalam gambar rajah dibawah sini. Hasilnya nanti akan jadi seperti dalam halaman button Demo dibawah sini, sila klik butang tersebut untuk melihat demo.Begitulah cara untuk bagaimana kita buat link Youtube auto Subscribe Page dengan hanya mengubah User id kita sahaja. Jika anda mempunyai sebarang penambahan, persoalan, pertanyaan, penghargaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tanggal kan ulasan anda pada ruangan komen yang telah saya sediakan dibawah sini. Semoga artikel ini dapat membantu di sana. Sekian dan terima kasih.