Rabu, 13 Februari 2019

Apa Iklan Bitcoin Membayar Paling Mahal

Apa Iklan Bitcoin Membayar Paling Mahal

Sebagai pengetahuan anda, kita juga boleh tukarkan mata wang Bitcoin ini kepada wang ringgit Malaysia dengan cara beberapa langkah lah. Pembayaran tak lah seberapa mahal tetapi bolehlah sebagai altinatif untuk Google AdSense dan juga iklan-iklan yang lain sebab Bitcoin ini menggunakan pengiklanan seperti Google AdSense iaitu iklan berbentuk Banner yang mana tidak menganggu pengunjung untuk melewati laman web kita.

Daftar Turiol

Cuba anda bandingkan iklan yang menawarkan jenis iklan pop up (membuka halaman baru), jika anda perasan dalam statik blog anda. Ia mempunyai 4000 Views tetapi dalam iklan Impression banyak 120 sahaja views. Kenapa macam tu ya? sebab kebanyakan yang melewati laman web anda, mereka akan tutup (close tab) apabila halaman baru (ads) di blog anda akan muncul. Pengiklanan ini kebiasanya anda akan rasa apabila menggunakan iklan seperti Popcash, PropellerAds, Pop Under dan banyak lagi.

Oleh itu, jika di bandingkan dengan iklan Bitcoin, memang seberapa banyak views stastik blog anda sekali pun, tetap akan sama juga jumlah impression dari iklan bitcoin ini sama seperti Google AdSense. Namun jika anda lihat di internet, terdapat begitu banyak sekali jenis laman web yang menawarkan pengiklanan Bitcoin. Semuanya mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri, namun secara dasarnya yang membezakan kesemua iklan ini adalah jumlah harga untuk 1 impression ataupun klik.

Jadi di sini, eloklah saya kongsikan kepada anda mengenai Apa Pengiklanan Bitcoin Yang Membayar Paling Mahal setakat ini 2019 agar dapat membantu anda untuk membuat pilihan iklan Bitcoin sesuai dengan selera blog anda. Lihat rujukan dibawah ini untuk lebih lanjut:

Bitcoadz:
1000 impression: 0.0005 - 0.002 (berdasarkan Daripada Trafik Luar Negara)
Pembayaran: Melalui wallet address bitcoin
Syarat Mendaftar: Memiliki Website sekurang-kurangnya 300 000 Alex Rank


Mellowads:
1000 impression: 0.0005 - 0.002 (berdasarkan Daripada Trafik Luar Negara)
Pembayaran: Melalui wallet address bitcoin
Syarat Mendaftar: Memiliki Website sekurang-kurangnya 300 000 Alex Rank & Mempunyai 10 000 views atau lebih dalam masa sebulan.

A-ads:
1000 impression: 0.00002 - 0.001 (berdasarkan Daripada Trafik Luar Negara)
Pembayaran: Melalui wallet address bitcoin
Syarat Mendaftar: Asalkan ada blog

Saya sudah cuba ketiga-tiga pengiklanan Bitcoin ini tetapi berdasarkan pengalaman saya, A-ads lebih mudah dan lebih tinggi pendapatan daripada pengiklanan Bitcoin yang lain kerana kita daftar hari ini, hari ini juga pengiklanan a-ads ini boleh bekerja dengan baik. Bukan seperti pengiklanan lain yang mana mengambil masa dalam 1-5 hari untuk meng-stabil kan earning iklan yang terpasang. Tetapi itu lah, kelemahan iklan a-ads ini cepat habis kuota kerana terlalu ramai yang menggunakan nya sama kurang yang membuat pengiklanan dari A-ads.