Rabu, 13 Februari 2019

Cara Install GarageBand Untuk Windows

Cara Install GarageBand Untuk Windows

Bagaimana cara download install GarageBand di Os windows, cara pasang install Garage Band di Android. Emulator garageband untuk windows, membuat musik guna garageband di windows android smartphone.

Garage Band

Admin kira bagi mereka yang telah melewati halaman ini, pasti tidak asing lagi mengenai GarageBand iaitu sebuah musik maker yang memang terbaik untuk jenis band set untuk smartphone Iphone. Ramai di antara mereka diluar sana yang sedang giat untuk berusaha mencipta emulator untuk Mac OS agar software-software dari Mac bekerja di windows. Namun semua itu hanyalah angan-angan sahaja, tiada mereka yang berjaya mengetahui rahsia aplikasi dari Apple.inc ini kecuali mereka yang memang tahu dan bekerja sebagai seorang ahli syarikat apple.

Bagaimana Cara Install Garage Band di Windows?


Jawapan admin di sini ialah tiada cara untuk install software dari Mac (garageband) ke windows setakat ini. Untuk jawapan yang paling mudah adalah, belilah laptop atau pc jenis sistem operasi MAC agar lebih mudah untuk mendapatkan software garageband ini secara percuma lagi.

Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tanggal kan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih.