Rabu, 22 Mei 2019

Cara Nak Main Game Mae di myBank2u Terbaru

Cara Nak Main Game Mae di myBank2u Terbaru

Tutorial bagaimana cara memainkan games Mae di MayBank mybank2u my bank di telefon guna android atau IOS. Langkah-langkah cara menjana pendapatan dapat duit dari game Mae di my bank online banking terbaru 2019. 

Cara Dapat Duit lebih Apps MyBank MAE

Baru-baru ini, Bank mybank2u telah pun mengemas kini sebuah permainan (video games) khas untuk pengguna Mybank sahaja. Ia dipanggil sebagai " Say Hello MAE ". Pada masa yang sama juga, mybank2u akan membayar kepada sesiapa sahaja yang bermain dengan games dari apps mybank android/IOS ini. Walaupun ganjaran yang diberikan adalah sangat kecil namun jika dikumpul, memang menjadi lumayan bukan. Siapa nak bagi kan?

Bagaimana cara Memainkan dan mendapatkan duit dari game MAE mybank2u:

Untuk cara menjana pendapatan dengan apps Maybank ne, mudah je dengan hanya gunakan telefon pintar Android / Ios sahaja. Pertama adalah anda haruslah mempunyai akaun Maybank lah. Tak ada, jangan mimpi untuk boleh bermain dengan games ini.
  1. Download apps Maybank di playstore / IOS
  2. Log in akaun Maybank anda
  3. Tekan "Say Hello To MAE"
  4. Daftar MAE, masukkan butiran-butiran yang diperlukan 
  5. Untuk Invitation code, anda boleh guna kod ini nab12144 atau tak perlu isi pun boleh. 
  6. Untuk topup MAE pula, abaikan sahaja.
  7. Log Out
  8. Login balik
  9. Tekan logo Money MAE-HEM
  10. Tekan Semua coin-coin dan duit automatik akan masuk ke akaun anda.

Cara Dapat Duit lebih Apps MyBank MAE

Begitulah secara konsep cara mendapatkan wang dari apps Maybank games MAE hem terbaru 2019. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan mahupun sebagainya. Jangan malu untuk bertanya. Sekian dan terima kasih.