Jumaat, 31 Mei 2019

Musiclab Real Strat5 (2019) VST Plugin Audio

Musiclab Real Strat5 (2019) VST Plugin Audio

Musiclab RealStrat 5 - adalah instrument (VST) Audio Plugin terbaru keluaran pada awal tahun 2019 lalu namun sekarang ini masih lagi digelar sebagai siri terbaru produk Musiclab selepas keluaran RealGuitar 5.

Dalam plugin audio Real strat 5 ini, ia mempunyai banyak tools yang dinaik taraf berbanding siri yang lama. Yang tools paling ketara adalah mempunyai dua jenis mode yang berbeza. Antaranya ialah RealStrat Standard dengan RealStrat Elite. Kedua-dua mode ini disatukan ke dalam satu paparan dan kita boleh ubah sesuai dengan selera sendiri.

Untuk mode RealStrat yang Standard, Ia sama sahaja dengan bunyi yang origenal dan mempunyai sedikit kelainan berbanding dengan version yang sebelum ini lah. Manakalah mode Real Strat Elite pula, saya pun tak tahu nak cakap apa tetapi semestinya sangat sesuai untuk music-music Blues, Country dan indian.

Apa pun, anda boleh semak di laman web rasmi Musiclab untuk lebih detail mengenai kelebihan dan update-update terbaru dari Musiclab Real Strat 5 disini musiclab.com/products/realstrat.

Musiclab Real Strat5 (2019)

Keperluan Sistem Musiclab Real Strat 5:

MAC
  • Support: 64 Bit Processor
  • OS: OS X 10.8 dan keatas
  • Minimum Storage: 3GB

WINDOWS
  • Support: 64Bit sahaja
  • Minimum Ram: 2GB
  • Minimum Storage: 3GB

Cara install audio plugin Musiclab real Strat5 (2019) vst ini anda boleh lihat langkah-langkah didalam file txt tersebut. Beli instrument plugin ini di laman web rasmi Musiclab untuk lebih berkualiti atau klik Mirror dibawah ini untuk versi kita.


Rasanya, setakat di sini sahaja Review, Technology - Musiclab Real Strat5 (Daftar Turiol) kita pada kali ini. Semoga perkongsian ini dapat membantu anda di sana dan jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih!