Jumaat, 31 Mei 2019

Pengenalan How To Train Your Dragon 3

Pengenalan How To Train Your Dragon 3

How To Train Your Dragon 3 (The Hidden World) - ialah filem jenis fantasi dan filem animasi grafik berdasarkan kepada siri buku cerita yang ditulis oleh Cressida Cowell.

Cerita ini mula dikenali selepas siri buku cerita ini diterbitkan oleh DreamWorks Animation dan diedarkan oleh Universal Picture sehingga pada dasarnya pengarah filem Dean DeBlosi ini membuat filem berdasarkan kepada jalan cerita buku yang ditulis oleh Cressida Cowell.

Filem How to Train Your Dragon (The Hidden World) adalah merupakan siri terbaru 2019 selepas keluaran How to Train Your Dragin (2010) dan How to Train Your Dragin (2014). Menurut maklumat dari Wikipedia, filem How To Train Your Dragon 3 (the Hidden World) 2019 adalah merupakan episode terakhir bagi filem ini.

Pengenalan How To Train Your Dragon 3

Bagi mereka yang Belum berpeluang untuk menonton filem How To Train Yout Dragon 3 ini secara Full HD. Anda boleh mendapatkan dari Official website howtotrainyourdragon.com atau jika tidak mampu, boleh dapatkan di Mirror kita.


Rasanya, setakat disini sahaja review ringkas mengenai filem how to train your dragon 3. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Terima kasih!