Isnin, 3 Jun 2019

Cara Buang Iklan Muncul Di SHAREit

Cara Buang Iklan Muncul Di SHAREit

Tutorial bagaimana cara nak membuang atau menghapuskan iklan yang sering kali keluar di aplikasi SHAREit android mahupun di IOS.

Cara Buang Iklan Muncul Di SHAREit

Disini, akan saya ajar kan kepada anda tentang bagaimana cara membuang, menghapus kan, menghentikan ataupun mengatasi agar iklan di aplikasi SHAREit kita tidak akan keluar/muncul mahupun di smartphone Android or IOS.

Cara Mengetasi Agar Iklan SHAREit Tidak Akan Muncul:

Pertama sekali, anda download dulu aplikasi Lucky Patcher. Link, anda boleh download file tersebut dibawah sini ataupun boleh mendapatkan di Official Website Luckypatcher secara percuma di sana.


1. Buka Lucky Patcher
2.Cari SHAREit ➝ klik dan Create Modified APK File ➝ Pilih APK without Google Ads ➝ Tanda yang berkaitan atau mark saja semua kalau tidak pasti ➝ klik Rebuild The App.

Cara Buang Iklan Muncul Di SHAREit

3. Setelah proses sudah selesai, klik Go to file ➝ pilih Uninstall and install.

Cara Buang Iklan Muncul Di SHAREit

Selesai, begitulah cara mudah untuk membuang iklan di aplikasi SHAREit di Android mahupun IOS. Semoga tutorial Cara Mengatasi Agar Iklan SHAREit Tidak Akan Muncul ini dapat membantu anda di sana.

Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Sila buka komen dibawah sini dan tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih.