Rabu, 26 Jun 2019

Cara Buat Full Version Ample Sound AEU

Cara Buat Full Version Ample Sound AEU

Tutorial bagaimana cara mengaktifkan fix ample sound AEU trial (Ample Ethno Ukulele) menjadi kepada Versi penuh full version untuk windows x84 dan x64 atau Mac terbaru.

Cara Buat Full Version Ample Sound AEU

Ample sound AEU atau lebih dikenali sebagai Ample Ethno Ukulele kini sangat popular di internet. Ramai music creator yang ingin memerlukan plugin ini tetapi mereka tidak berpeluang untuk menikmati ample sound AEU secara versi penuh ini atas sebab penawaran harga yang agak mahal.

Banyak juga laman web yang menyediakan plugin ample sound AEU ini secara percuma di laman web mereka akan tetapi kualiti plugin tersebut tidak setanding dengan yang official.

Bagaimana cara Menjadikan Ample Sound AEU kepada Full Version:

Tidak mustahil software-software trial ini boleh disunting dengan menjadikan Full version. Jadi, jika software trial yang lain boleh dijadikan kepada full version, kenapa ample sound AEU ini tidak boleh? 

Orang-orang pakar cr@ck sudahpun membuat langkah-langkah di internet untuk ample sound AEU. Jadi, saya tidak perlu lagi buat tutorial di sini. Cukup dengan video dibawah ini sahaja. Semoga petunjuk ini dapat membantu anda di sana.

Bagi mereka yang masih belum punya plugin ample sound AEU ini. Anda boleh mendapatkan plugin ample sound AEU ini di laman web rasmi ample sound sebanyak 120usd sahaja. Atau jika anda tidak mampu, anda boleh pergi ke halaman mirror kita.


Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih!