Selasa, 4 Jun 2019

Cara Membeli DVD Movie Captain Marvel Full Hd

Cara Membeli DVD Movie Captain Marvel Full Hd

Tutorial bagaimana cara membeli Origenal cd atau DVD filem movie Captain Marvel studio secara Full Hd Kualiti melalui pembayaran online di laman web rasmi marvel Studio. Cara mendapatkan Film captain movie secara full hd di laman sesawang.

Baru-baru ini, release movie terbaru dari Marvel Studio yang berjudul Captain Marvel di mana filem ini mengesahkan seorang wirayati sakti yang menentang pelbagai ancaman demi menyelamatkan dunia daripada serangan musuh. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut lagi tentang ringkasan cerita mengenai filem Captain Marvel ini. Anda boleh rujuk disini wiki/Captain-Marvel

Bagaimana Cara Beli CD Official Movie Captain Marvel?

Mudah sahaja, pertama pergi ke laman web rasmi Marvel Studio atau masuk link:
https://www.marvel.com/movies/captain-marvel#purchase-9

CD Movie Captain Marvel

Selepas itu, paparan akan muncul seperti dalam gamabr rajah di atas ini. Disini, sila pilih jenis kualiti yang anda inginkan → pilih mentod pembayaran.

Selalunya, ramai mereka yang membeli dari target.com kerana ia lebih mudah seperti Lazada, Shopee ataupun Lelong. Ini bergantung kepada jenis pembayaran yang di inginkan oleh Marvel Studio. Kalau lah menggunakan Kredit Card terus kan mudah?


Semoga perkongsian ini dapat membantu anda dan jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Terima kasih!