Khamis, 27 Jun 2019

Cara Semak Dan Menghentikan Langganan Internet Digi

Cara Semak Dan Menghentikan Langganan Internet Digi

Bagaimana cara menghentikan langganan internet digi terbaru 2019, langkah-langkah semak langganan internet digi best live prepaid monthly plan dengan cara dail nombor SMS telefon bimbit android IOS.

Menghentikan Langganan Internet Digi

Tak sangka, ramai rupanya yang masih tercari-cari untuk cara semak baki internet dan menghentikan langganan digi di google keyword anylytics. Oleh sebab itu, disini akan admin cuba kongsikan kepada anda tentang bagaimana cara menghentikan langganan Internet especially Digi telecom.

Banyak jugalah yang admin lihat di internet tentang cara menghentikan langganan internet Digi tetapi masih dalam cara yang lama dan tidak digunakan lagi untuk saat ini.

Semak Langganan Internet Digi:

Untuk cara semak baki langganan internet Digi. Dail *200# ➞ pilih 1. Semak langganan. Atau untuk kerja mudah, dail *200*1#.

Menghentikan Langganan Internet Digi:

Untuk cara menghentikan langganan internet Digi. Dail *128*3# ➞ dail 99 (lagi) ➞ dail 7 (henti Langganan).

Menghentikan Langganan Internet Digi

Jika anda mempunyai langganan internet digi, anda akan lihat seperti dalam gambar rajah dibawah ini. Dail 1 ➞ dail 1 (hentikan langgan) dan paparan maklumat penghentian akan keluar.

Menghentikan Langganan Internet Digi

Begitulah cara mudah untuk cara semak internet digi dengan cara menghentikan langganan internet digi. Semoga perkongsikan ini membantu anda disana dan jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekina dan terima kasih!