Selasa, 18 Jun 2019

Download New Simplify 2 (2019) Premium Template

Download New Simplify 2 (2019) Premium Template

Free download New Simplify 2 premium template terbaru 2019 xml blogger file secara percuma gratis didapatkan full version siri terbaru 2019 dibeli dari laman web IdnTheme.

Download New Simplify 2

Baru-baru ini, relese sebuah template New Simplify 2 siri terbaru 2019 daripada IdnTheme. Admin tidak sangka bahawa template ini sesuai dengan blog Daftar Turiol ini. So, dipendek kan cerita, admin terus beli template ini dari laman web rasmi IdnTheme dan terus pasangkan ke blog ini. 

Antara kekurangan yang boleh admin simpulkan untuk template New Simplify 2 ini ialah loading gambar agak lambat. Namun, isu ini tak lah seteruk sangat. Kita boleh perbaiki dengan cara menghapus kan bahagian Lazi load di bahagian </head>.

Manakala untuk kelebihan nya pula adalah, Cantik, menarik, sedap mata memandang, mudah dan sesuai untuk blog niche "macam-macam topik". Jika anda berminat dengan theme ini, anda boleh membeli di laman web rasmi IdnTheme sebanyak 8 USD. Atau jika tidak mampu, boleh klik di halaman Mirror kita.


Sekian daripada perkongsian untuk "Download New Simplify 2 (2019) Premium Template". Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih!