Sabtu, 8 Jun 2019

Ez Drummer 3 Terlengkap Untuk Plugin Instrument Drum

Ez Drummer 3 Terlengkap Untuk Plugin Instrument Drum

Bagaimana cara mendapatkan plugin drum terbaik Toontrack superior Ez Drummer 3 untuk windows atau mac secara full version. Ez drummer 3 sebuah instrument plugin drum terlengkap, berkualiti dan terbaik untuk studio pembuatan muzik.

wallpaper Ez Drummer 3 by A.godion

Ez Drummer 3 adalah siri terbaru plugin yang diusahakan oleh company Toontrack sejak dari keluaran produk pertama mereka iaitu Ez Drummer 1 pada tahun 2007 lalu.

Dalam siri terbaru Ez Drummer 3 ini. Ia mempunyai file seberat 30 lebih Gb untuk Windows dan saya fikir ini sangat expert dan memang bagi saya sangat terlengkap dari kesemua jenis instrument plugin drum yang ada.

Sample audio dan reka bentuk adalah sangat berkualiti berbanding ez drummer yang sebelumnya kerana untuk versi terbaru ini mempunyai future terbaru yang mana tidak ada pada versi sebelumnya. Untuk lebih terperinci lagi, anda boleh semak di laman web ini untuk lebih detail mengenai Ez Drummer 3:
https://www.toontrack.com/product/orchestral-percussion-sdx/

Jika anda berminat dengan instrument plugin ez drummer 3 ini, anda boleh beli dan dapatkan secara versi penuh di laman web rasmi Toontrack sebanyak RM1265 hingga RM1641 sahaja.


Rasanya, setakat di sini sahaja yang boleh saya kongsikan kepada anda tentang tajuk artikel kita pada kali ini. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Terima kasih!