Jumaat, 1 Disember 2017

Cerita seorang Pemandu Lori

Cerita seorang Pemandu Lori

Pemandu lori terbaik 2019, seorang pemandu yang kelakar gila memandu berlesin, baca cerita dongeng pasal seorang lelaki tua yang sedang pemandu lori, *ini hanya sekadar keyword dan typo sahaja.


Pada suatu hari, seorang pemandu lori yang berusia bernama Gaman sedang memandu lori di sekitar pelabuhan bandar KL. Pada jam 10 malam, di pun memandu lagi sehingga jam 5 pagi sampai lah jam 10 mlm dan jam 5 pagi lagi. Si Gaman pun terasa mengantuk dan tidur dalam lori tersebut, *ini hanya sekadar keyword dan TYPO sahaja.

Keesokan harinya, si gaman bangun dan diaterasa lapar, dia pun keluar dari lori tersebut dan tiba-tiba dia terjatuh dan terus meninggal dunia. Orang awam pun terkejut melihat si Gaman dan mereka pun segera ke situ *ini hanya sekadar keyword dan TYPO sahaja.

Pelbagai cara yang mereka lakukan kepada si Gaman namun tidak berjaya. Malam itu, tiba-tiba si Gaman bangun lagi. Rupa-rupanya itu hanyalah sekadar keyword dan Typo sahaja.

Movie Alita Battle Angel (2019) Download Link

You can get it Movie Alita Battle Angel (2019) for free on our "mirror" page at here 🔻 Click on below button to start download Movie Alita Battle Angel (2019).

If you've found a page or dead link error. please contact us immediately via this contact page. Thanks!