Jumaat, 12 Julai 2019

Pelakon Hellboy Ditukarkan (2019)

Pelakon Hellboy Ditukarkan (2019)

Siapa tidak kenal dengan Ron Perlman, iaitu seorang yang memegang watak utama sebagai superhero Hellboy pada siri terdahulu. Namun, oleh kerana masalah umur Ron Perlman yang semakin berusia, team production movie hellboy kini menukarkan kepada yang baharu.

Pelakon Hellboy Ditukarkan (2019)

Pelakon Hellboy 2019 Ditukarkan:

Admin pun tidak tahu bila watak asal pelakon hellboy ini ditukarkan tetapi yang pastinya, Hellboy siri 2019 kini adalah wakat yang baharu iaitu David Harbour. Beliau merupakan anak kelahiran New York U.S, lahir pada 1975, belajar di Dartmouth College dan kini bekerja sebagai pelakon.


Untuk mengetahui perihal beliau dengan lebih terperinci lagi. Anda boleh semak di halaman rasmi Wiki en.wikipedia.org/wiki/David_Harbour.

Beli dan tonton movie hellboy 2019 secara full Hd di halaman rasmi amazon sekarang dengan cara klik "buy from official" dibawah sini... Atau jika tidak mampu, boleh klik di halaman mirror kita.


Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Terima kasih!