Jumaat, 12 Julai 2019

Perihal Ringkas Movie Polis Evo 2 (2019)

Perihal Ringkas Movie Polis Evo 2 (2019)

Download movie polis evo 2 (2019) terbaru secara full hd di halaman ini. Kualiti 1080p link linux server file saiz 1.6Gb secara percuma didapatkan polis evo 2.


Secara tingkasnya, polis EVO 2 ialah filem aksi kepolisan Malaysia yang mana merupakan kesinambungan daripada filem Polis EVO 2015 yang sebelumnya. Barisan pelakon terdiri daripada Shaheizy Sam, Hasnul Rahmat, Shafie Naswip,  Zizan Razak, Hairul Azreen,  Erra Fazira, Riz Amin dan pelakon Indonesia, Raline Shah. 

Secara kesimpulanya, Movie ini mengisahkan sekumpulan pengganas telah menawan sebuah kampung dan menjadikan penduduk sebagai tebusan. 

Bagi mereka yang belum pernah menonton tayangan ini, anda boleh membelinya secara full hd di halaman rasmi terbitan polis evo 2 secara online, dengan cara klik "buy from official website" dibawah sini atau... Jika tidak mampu, boleh klik di halaman Mirror kita.


Jika anda mendapati halaman yang rosak atau tidak berfungsi. Jangan segan untuk hubungi kami melalui ruangan komen dibawah sini. Terima kasih!