Selasa, 9 Julai 2019

Tips Dapat Duit Lebih Dengan Duit Cloud

Tips Dapat Duit Lebih Dengan Duit Cloud

Baru-baru ini, digemparkan tentang isu Duit Could Malaysia yang mana merupakan sebuah platform pelaburan wang yang tak tahu syarikat dari mana tetapi betul-betul membayar kepada pelanggan. Namun, apa yang menyedihkan di sini adalah profit nya sangat kecil kepada mereka yang siapa juga memainkan skim ini.

duit could wallpaper background
Design by : A.Godion

Banyak mereka yang diluar sana ingin mencari tahu bagaimana cara mendapatkan penghasilan lebih dari duit could ini sebab penghasilan dari duit could tersebut memang amat sedikit. Menurut dari salah satu forum, pendapatan sehari boleh dianggarkan sebanyak 0.1 sen untuk sehari.

Tingkatkan Pendapatan Lebih Dari Duit Could:

Berikut adalah antara cara meningkat kan pendapatan dari platform Duit Could:

Beli Point lebih dari 1:

Kalau mengharap kan satu point yang bernilai RM300 sahaja. Jangan bermimpi untuk mendapatkan penghasilan lebih.

Jemput rakan-rakan anda:

Jika anda dapat menjemput satu atau lebih dari satu rakan yang berjaya mendaftar pelaburan ini. Maka penghasilan anda akan meningkat 2, 4, 6, 10 atau 15 kali ganda dari penghasilan anda.

Buat lebih dari 1 akaun dan referral kan akaun anda:

Jika anda mempunyai lebih dari satu smartphone. Anda boleh mendaftar dan menggunakan maklumat orang lain kerana Duit Could ini masih lagi bersifat terbuka. Trik ini hanya untuk mereka yang tidak mempunyai referral.

Begitulah antara tips untuk cara tingkatkan pendapatan dengan Duit could. Jika anda mempunyai sebarang penambahan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah ini. Sekian dan terima kasih!