Sabtu, 19 Oktober 2019

Cara Mengambil Bonus 30$ XM

Cara Mengambil Bonus 30$ XM

Cara Mengambil Bonus 30$ XM
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini, saya mahu kongsikan kepada anda tentang "Bagaimana cara mendapatkan bonus XM sebanyak 30 doller" disini daftarturiol.com secara bertulis dan bergambar.

Bonus ini hanya layak bagi mereka yang Pertama Kali mendaftar untuk 1 idintiti. Jika anda mendapat profit daripada bonus 30 ini, kita boleh keluarkan ke bank kita. Asalkan kita memenuhi syarat-syarat yang tertera oleh Xm Broker.

Cara Mengambil Bonus XM 30$:

Sebelum itu, pastikan anda sudah mendaftar akaun XM ini. Jika tidak, boleh rujuk dihalaman ini untuk cara mendaftar:
https://www.daftarturiol.com/2019/08/tutorial-cara-daftar-akaun-xm-real.html

1. Pertama, login akaun Xm anda.


2.  Selepas itu, anda akan masuk di halaman seperti dalam gambar rajah dibawah ini. Disini, anda kena sahkan akaun anda dengan pengesahan idintiti sebelum mendapatkan bonus. Jadi, caranya ialah, klik Validate Your Account Now.


3.  Seterusnya, jika anda bukan daripada negara barat. Pilih NO pada bahagian Do You Have a Tax Identification Number (TIN)?.


4.  Langkah seterusnya, upload gambar pasport atau lesen memandu atau kad penganalan di bahagian Step 1.5.  Upload juga bil-bil yang berkaitan atas nama anda seperti Bil air, elektrik, internet, telefon, tv dan sebagainya. Atau bank estimate anda pun boleh di bahagian Step 2.


Baca Juga: Cara Mendapatkan Bank Estimate untuk Cimb Bank

6.  Jika sudah, klik upload dan tunggu dalam beberapa jam. Keputusan pengesahan akan dihantar ke email anda.7.  Jika sudah disahkan, buka Xm anda dan clik Clam Bonus / tuntut bonus seperti dalam gambar rajah dibawah ini.


Baca Juga: Cara Log Masuk Akaun XM Ke Meta Trade

Begitulah cara mengambil bonus Xm sebanyak 30 kredit. Semoga perkongsian anda dapat membantu anda disana dan jika anda mempunyai sebarang persoalan, penambahan, lain-lain? sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih!