Rabu, 2 Oktober 2019

Kelebihan Auto Ads Adsense 2019 Terbaru

Kelebihan Auto Ads Adsense 2019 Terbaru

Baru-baru ini, google Adsense telah membuat update terbaru (September 2019) mengenai Iklan Auto Ads. Jadi, apakah kelebihan Auto Ads siri terbaru ini?

Kelebihan Auto Ads Adsense 2019 Terbaru
Jika kita menggunakan iklan auto ads dari Google AdSense ini. Kita akan dapat manfaat seperti berikut:
  • Berpotensi meningkat kan pendapatan kita.
  • Iklan auto menganalisis halaman kita dan mencari tempat baharu untuk memaparkan iklan berdasarkan susun atur dan kandungan website anda.
  • Mudah untuk digunakan.
  • Mempunyai report dan analisis yang lengkap untuk kita melihat dengan lebih terperinci lagi mengenai iklan auto Ads.
  • Dan yang paling utama adalah, lebih auto iklan berbanding dengan yang sebelumnya.

Auto Ads 2019 ini akan beroperasi penuh bermula pada 18 Oktober 2019. Jadi, kepada anda yang masih belum memasang auto ads ini. Sila pasangkan sekarang kerana kemungkinan besar, pada tanggal 18 tersebut. Proses pemasangan Auto Ads akan terus bekerja tanpa mengambil masa yang agak lama untuk operasi penuh.

Saya sendiri pun tidak tahu apa fiture-fiture sebenar yang telah google adsense update untuk Auto ads terbaru ini. Tapi, itu semua tidak penting! yang penting sekarang adalah... Teruskan berkarya!

Ini hanya pendapat dan pengetahuan saya sendiri berdasarkan sumber yang telah saya ketahui. Jika anda mempunyai penambahan, penerangan, persoalan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini.