Jumaat, 8 November 2019

Testimoni Bukti Pembayaran DuitCloud

Testimoni Bukti Pembayaran DuitCloud

Siapa tidak kenal dengan duitcloud? bagi mereka yang belum kenal dengan platform ini. Mea sini, saya terangkan kepada anda secara ringkas mengenai duitcloud berdasarkan fahaman dan pengetahuan saya.

Duitcloud ne boleh dikatan salah satu platform untuk pusingan wang ataupun boleh juga dinamakan sebagai pelaburan. Namun, duitcloud ini tidak lah melabur secara pantas seperti mana yang kita bayangkan. Dia pusingkan wang kita sedikit demi sedikit. Pusingan wang akan bertambah tinggi jika anda mempunyai banyak refferal bawahan anda.

Berapa pendapatan dalam sehari?

Jika anda tidak mempunyai refferal, dan menggunakan modal kecil contoh RM300 (minimum). Sehari, anda boleh mendapatkan 10Sen - Rm3.00. Itu pun kalau active la. Kalau tak aktif, mungkin kurang dari 10sen sehari. Itu secara purata saya sendiri la.

Bagaimana Ia Berfungsi?

Cukup mudah, jika anda sudah mendaftar dan sudah mempunyai modal. Anda hanya login akaun duitcloud anda dan klik button Active pada halaman utama duitcloud. Selepas itu, duit akan bekerja untuk anda. Ini hanya pendangan saya sahaja semasa melihat rakan bermain dengan duitcloud ne. Jika anda mempunyai penambahan, jangan malu untuk kongsikan kepada kami bersama melalui komen dibawah sini.

Testimoni Bukti Pembayaran Daripada duitcloud:

Okey, disini. Saya boleh katakan yang duitcloud ini sebenarnya bukan Scam. Ini dia bukti pembayaran daripada rakan saya sendiri melalui Online Bankin ke Akaun CIMB beliau sebanyak RM360. Nama syarikat tersebut adalah Usahaniaga Padu Reso.

Testimoni Bukti Pembayaran Duit Cloud

Itulah dia sedikit perkongsian daripada blog daftarturiol.com ini. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, penambahan dan hal-hal lain. Jangan malu dan jangan segan untuk tingglkan ulasan anda pada ruangan komen yang telah saya sediakan dibawah sini. Sekian dan terima kasih!

Selasa, 9 Julai 2019

Tips Dapat Duit Lebih Dengan Duit Cloud

Baru-baru ini, digemparkan tentang isu Duit Could Malaysia yang mana merupakan sebuah platform pelaburan wang yang tak tahu syarikat dari mana tetapi betul-betul membayar kepada pelanggan. Namun, apa yang menyedihkan di sini adalah profit nya sangat kecil kepada mereka yang siapa juga memainkan skim ini.

duit could wallpaper background
Design by : A.Godion

Banyak mereka yang diluar sana ingin mencari tahu bagaimana cara mendapatkan penghasilan lebih dari duit could ini sebab penghasilan dari duit could tersebut memang amat sedikit. Menurut dari salah satu forum, pendapatan sehari boleh dianggarkan sebanyak 0.1 sen untuk sehari.

Tingkatkan Pendapatan Lebih Dari Duit Could:

Berikut adalah antara cara meningkat kan pendapatan dari platform Duit Could:

Beli Point lebih dari 1:

Kalau mengharap kan satu point yang bernilai RM300 sahaja. Jangan bermimpi untuk mendapatkan penghasilan lebih.

Jemput rakan-rakan anda:

Jika anda dapat menjemput satu atau lebih dari satu rakan yang berjaya mendaftar pelaburan ini. Maka penghasilan anda akan meningkat 2, 4, 6, 10 atau 15 kali ganda dari penghasilan anda.

Buat lebih dari 1 akaun dan referral kan akaun anda:

Jika anda mempunyai lebih dari satu smartphone. Anda boleh mendaftar dan menggunakan maklumat orang lain kerana Duit Could ini masih lagi bersifat terbuka. Trik ini hanya untuk mereka yang tidak mempunyai referral.

Begitulah antara tips untuk cara tingkatkan pendapatan dengan Duit could. Jika anda mempunyai sebarang penambahan, pertanyaan dan sebagainya. Jangan malu dan jangan segan untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah ini. Sekian dan terima kasih!

Ahad, 26 Mei 2019

Testimoni Bukti Pembayaran Dari BigToken Terbaru

Review mengenai aplikasi bigtoken yang boleh menghasilkan wang sampingan guna android ataupun pc dengan menjawab dan memberikan maklumat harian (survey). Testimony bukti pembayaran dari aplikasi Bigtoken terbaru, bukan scam tetapi terpercaya membayar kepada siapa jua yang memainkan nya via paypal.

Testimoni Bukti Pembayaran Dari BigToken Terbaru

Banyak jenis aplikasi yang menawarkan pekerjaan melalui permainan aplikasi mereka dengan menggunakan telefon pintar sahaja. Namun, yang ini pula sangat berbeza iaitu menjawab survey sahaja dibayar.

Aplikasi ini dinamakan sebagai BigToken, saya sendiri pun baru mengenali benda ne dari sahabat karib setelah beliau dibayar dengan menggunakan akaun Paypal baru-baru ini. Ini dia bukti pembayaran dari Bigtoken ke akaun paypal beliau, tak lah sebesar manapun yang anda sangka tetapi bolehlah untuk sampingan.

Testimoni Bukti Pembayaran Dari BigToken Terbaru

Secara kesimpulannya, aplikasi bigToken ini memang membayar kepada sesiapa juga yang berdaftar dan memainkan aplikasi ini. Jadi, tunggu apa lagi, daftar sekarang melalui referral saya.


Sabtu, 25 Mei 2019

Iklan Ecomobi Terbaik Untuk Blog Niche Apps

Tahukah anda, bagaimana cara menjana pendapatan dengan blog download niche apps? mungkin ramai yang tak tahu kerana iklan Ecomobi ini tak tersebar luas di Internet. Oleh itu, disini Daftarturiol akan cuba sampaikan serba sedikit mengenai Ecomobi ini kepada anda yang khususnya memiliki blog tidak kira wordpress, wix, blogger ataupun sebagainya.


Ecomobi adalah salah satu jaringan pengiklanan yang berbentuk offer. Ia lebih kepada platform smartphone seperti aplikasi android. Jika visitor membuka link yang telah kita letakkan di blog kita nanti. Maka, kita akan dibayar oleh Ecomobi. Seandainya visitor memuat turun lagi offer dari iklan Ecomobi tersebut, maka berlipat gandalah kita akan dapat. Jadi, begitulah proses pembayaran untuk Ecomobi  ini. Mudah sahaja!

Bagaimana Cara Menggunakan Ecomobi?

Untuk cara penggunaan Ecomobi, admin tidak dapat kongsikan disini kerana memang sukar untuk admin ajar kan anda cara menggunakan Ecomobi ini secara tutorial bertulis dan bergambar disini. Jadi, untuk memudahkan anda, saya cadangkan tonton video dibawah ini untuk cara guna dan cara kerja iklan Ecomobi ini.


Semoga perkongsian ini dapat membantu anda dan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau sebagainya. Sila tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih!

Khamis, 7 Mac 2019

Trik Dapat Duit Lebih MAE Games MyBank

Belajar bagaimana cara menjana pendapatan dengan Games myBank, Trik cara buat duit dengan mudah permainan MAE mybank2u. Review dapat duit withdraw dengan memainkan game dari Mybank online iaitu Mae-hem coins and catch!

Trik Dapat Duit hack MAE Games MyBank

Kita boleh mendapatkan penghasilan lebih lagi daripada Games MAE HEM dari MyBank apps ini. Bukan penipuan, bukan curang ataupun bukan trik-trik yang semacamnya tetapi trik bersih iaitu menjemput kawan-kawan atau saudara anda untuk daftar menggunakkan invite code anda.

Bagaimana cara main apps MAE Hem mybank2u:

Untuk menjana pendapatan dengan apps Maybank Mae-hem ini. Pertama anda haruslah mempunyai akaun Maybank lah. Kalau tidak ada, jangan bermimpi untuk boleh bermain dengan peluang keemasan ini.
  1. Download apps Maybank di playstore / IOS
  2. Log in akaun Maybank anda
  3. Tekan "Say Hello To MAE"
  4. Daftar MAE, masukkan butiran-butiran yang diperlukan 
  5. Untuk Invitation code, anda boleh guna kod ini nab12144 atau tak perlu isi pun boleh. 
  6. Untuk topup MAE pula, abaikan sahaja.
  7. Log Out
  8. Login balik
  9. Tekan logo Money MAE-HEM
  10. Tekan Semua coin-coin dan duit automatik akan masuk ke akaun anda.

Trik Dapat Duit Lebih MAE Games MyBank

Jika anda mempunyai sebarang persoalan, pertanyaan mahupun sebagainya tentang Trik Dapat Duit Lebih MAE Games MyBank. Jangan malu dan jangan segan untuk tinggalkan ulasan anda pada ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih.

Isnin, 3 September 2018

Dapat Reload Percuma Dengan Aplikasi Dent app

Bagaimana cara nak mendapatkan reload top up percuma? Terkini 2018 Ogos mengenai Dent's App sebuah aplikasi mendapatkan reload digi maxis celcom secara percuma di Malaysia hanya dengan menjemput dan kongsikan pautan Dent anda kepada rakan-rakan anda. Dapatkan sekarang di google play store secara percuma dan kongsikan kepada rakan-rakan anda untuk mendapatkan point berbentuk dent nanti.


Assalamualaikum, selamat pagi petang malam dan salam sejahtera saya ucapkan kepada pembaca-pembaca yang saya kasihi sekalian. Jika anda terbaca mengenai tajuk artikal disini sekarang, amat perlu anda ketahui kerana ini adalah peluang terbaik anda menjana pendapatan dengan aplikasi Dent ini.

Siapa Nak Bagi Reload Percuma?

Kalau bukan kerana aplikasi ini, mungkin admin tak patut pun kongsikan kepada anda. Ramai dah rakan-rakan diluar sana termasuk admin sendiri yang telahpun berjaya mendapatkan reload percuma dari aplikasi dent app ini. Walaupun tak sebanyak seperti gunung kinabalu, cukup Rm5 pun okey sudah. Siapa nak bagi reload percuma kan? Hehe


Terdapat banyak pilihan untuk cairkan dent anda kepada reload. Antaranya ialah lima ringgit, sepuluh, dua puluh dan banyak lagi. Segilintir diantara mereka yang berkemungkinan tidak berpeluang menikmati perkhidmatan ini atas sebab-sebab tertentu seperti berlaku curang, tidak mematuhi peraturan yang telah ditetapkan, scam dan lain-lain lagi.

Bagaimana Cara Dapat Dent?

Bercakap mengenai cara mendapatkan dent ini. Dent adalah dikenali sebagai point, kita boleh dapatkan point dent ini dengan dua cara. Antaranya ialah menjemput kawan-kawan bermain dengan aplikasi ini dengan menggunakkan pautan referral aplikasi dent's anda dan membeli dent secara credit card bank.


Untuk bahagian referral ini. Automatik anda akan mendapat 610 dent jika kawan anda menggunakkan pautan referral anda untuk memuat turun aplikasi ini dan buat akaun dent pertama secara lengkap. Hemmm, 750 dent dalam pengiraan adalah boleh dapat reload sebanyak RM5 dha Hahaha.


Sebelum terlupa, kenapa perlu disediakan cara kedua ini iaitu membeli dent secara bank credit card? Admin sendiri pun tidak tahu hahaha. Tapi dari kajian pengguna-pengguna dent ini, ia lebih murah berbending membeli reload di pasaran mahupun top up. Jika anda deposit Rm4.00 maka anda telahpun mendapat dent sebanyak 1100. Jadi 1100 dent point ini kita boleh cairkan sudah kepada reload Rm10.00 kan?

Bagaimana Cara Dapat Dent?

Cara mendaftar Dent app ini mudah sahaja tetapi jika anda meminta mentor sebagai rujukan anda sebelum mendafar dengan menggunakkan maklumat yang betul. Sila masuk pautan dibawah sini dengan cara mengklik butang "masuk".


Rasanya setakat disini sahaja yang boleh admin kongsikan kepada anda mengenai tajukal artikal kita pada hari ini. Semoga apa yang disampaikan disini adalah membantu anda diluar sana dan jumpa lagi. Sekian terima kasih.

Sabtu, 18 Ogos 2018

Peluang Terbaik Menerima Ganjaran Dengan 8coin

Assalamualaikum, salam satu dunia dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Hari ini, admin nak kongsikan info menarik mengenai bisnes online yang terkenal di asia iaitu 8coin. Siapa kenal dengan 8Share sebelum ini yang mempunyai lebih 700 000 pengguna dari media sosial malaysia terkenal beberapa tahun yang lalu? Whaaaa, inilah dia update terbaru 2018 8share itu menjadi 8coin.


8share telah membuka nafas baru pada tahun ini 2018 dengan mengubah nama kepada 8coin, dari pandangan pengguna. Ia sama sahaja fungsi dan cara penggunaan sebelum ini namun, update sekarang ini jauh lebih baik berbanding sebelumnya. Bagi anda yang mungkin baru berkenalan dengan 8coin ini, disinilah tempat yang sesuai untuk anda berkenalan dengan 8coin ini berdasarkan perkongsian pengalaman dan pengetahuan admin tentang 8coin ini. 

Apa itu 8coin?

Dari maklumat yang telah admin perolehi, 8coin adalah merupakan kelab ganjaran peribadi kepada sesiapa sahaja yang menggunakannya untuk mendapatkan barangan percuma, pendapatan pendapatan tambahan seperti wang ringgit dan menjadi yang pertama kepada keluarga dan rakan-rakan mereka seperti voucher pemakanan, lawatan dan sebagainya.


Fungsi utama 8coin ini adalah untuk para pengguna mendapatkan ganjaran dengan cara berkongsi kandungan-kandungan mereka yang menarik di media sosial. Disamping itu, 8coin ini juga berfungsi sebagai platform untuk pemasaran. Dengan adanya para pengguna-pengguna 8coin ini, ia akan menjadi sebagai penyokong kandungan sosial bagi mempromosi kan jenama dan pemasaran kita di media sosial melalui 8coin ini.

Bagaimana 8coin Berfungsi?

Untuk tidak lupa, 8coin ini boleh didaftarkan secara percuma ya, jadi ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun ke atas. Sebagai pengguna yang berdaftar nanti, setiap pengguna yang berdaftar akan diberi misi atau lebih dikenali sebagai kerja yang perlu kita buat mengikut kehendak dari 8coin. Jadi misi itulah peluang kita untuk mendapatkan ganjaran dari 8coin ini.


Contoh misi yang kerap dibuat adalah anda dikehendaki mengongsikan pautan-pautan tertentu ke media sosial seperti facebook, twitter, instagram dan sebagainya. Dari pengalaman admin, selalunya mengarahkan kita mengonsikan berita-berita menarik, viral, pemasaran produk dan sebagainya. Jadi ganjaran akan kita dapat melalui jumlah pengguna media sosial yang telah melihat atau memasuki pautan yang telah kita kongsikan.

Berapa Pengiraan 8coin ini

Mungkin anda tertanya-tanya berapa pengiraan 8coin ini. Rasanya ini sangat penting jugalah sebagai pengetahuan anda semua bagi mencapai target bukan?.Okey, 100 coin dalam mata wang MYR ringgit adalah RM1, jadi jika anda mempunyai coin sebanyak 2000 maka dalam bentuk mata wang ringgit adalah RM20. Selain itu, kita boleh gunakan coin ini untuk membeli atau tempah voucher seperti KFC, Starbuck, hadiah percuma dan sebagainya mengikut terma dan syarat.


Aplikasi 8coin ini kita boleh dapati dari google play store atau apple store bagi pengguna smartphone. Jika anda ingin menggunakan web browser sahaja, boleh layari laman web rasmi 8coin disini:


Ramai yang mengatakan ini scam la, penipu. Bagi admin ini adalah platform yang terpercaya dan terbukti membayar kepada pengguna. Jika ini tipu, kenapa admin Daftar Turiol ini menerbitkan artikel mengenai 8coin ini? Oleh yang demikian, anda janganlah risau kerana semua artikel-artikel disini Daftar Turiol adalah disemak sebelum menerbitkannya. 

Sebagai pengetahuan anda semua, admin juga adalah sebahagian pengguna dari 8coin ini tetapi jarang bermain dengan benda ini atas kesibukan hal-hal pekerjaan.

Dari sudut pemahaman admin membacakan artikal ini, alhamdulillah rasanya boleh difahami sudah secara ringkas mengenai 8coin ini. Jika anda ingin dengan lebih terperinci mengenai 8coin ini, anda boleh semak di laman web sahabat saya disini:


Sebarang pertanyaan ataupun apa-apa pesanan yang ingin disampaikan. Jangan malu jangan segan untuk ajukan pesanan anda di ruangan komen dibawah sini. Sekian dan terima kasih semua.